Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun (4483) Deneme Sınavı 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun’a göre, İlçede görevli memur ve diğer kamu görevlileri hakkında soruşturma iznini ………………………………………. verir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıda verilenlerden hangisi getirilirse doğru olur?

Soru

4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun’a göre, İlçede görevli memur ve diğer kamu görevlileri hakkında soruşturma iznini ………………………………………. verir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıda verilenlerden hangisi getirilirse doğru olur?

A) Vali

B) Kaymakam

C) Bakan

D) Müsteşar

E) İl Müdürü


Doğru Cevap: Görüntülemek için tıklayınız.


Online Soru: 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun’a göre, İlçede görevli memur ve diğer kamu görevlileri hakkında soruşturma iznini ………………………………………. verir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıda verilenlerden hangisi getirilirse doğru olur?

4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun’a göre, İlçede görevli memur ve diğer kamu görevlileri hakkında soruşturma iznini ………………………………………. verir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıda verilenlerden hangisi getirilirse doğru olur? 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun’a göre, İlçede görevli memur ve diğer kamu görevlileri hakkında soruşturma iznini ………………………………………. verir. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıda verilenlerden hangisi getirilirse doğru olur?